Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Мерач на проток - Дигитален - BP_AW_DigiFlow_8000T

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.170,00 денари

Digi Flow 8000T, Дигитален мерач на проток, програмибилен за информирање, аларм после помината веќе зададена количина на вода и/или после однапред зададен временски рок. Заштеда на батерии со автоматско исклучување после 10с. доколку нема проток на вода

примена: за пратење на истрошеноста на филтрите и нивно навремено менување.напојување: 2 батерија од 1,5V, ААА

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев