Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Управувачки Глави - Siata

УПРАВУВАЧКИ ВЕНТИЛИ SIATA,

SIATA вентилите се дизајнирани да се употребуваат во третман на води и нудат широк опсег на примена и можности да се прилагодуваат на потребите на корисниците. Се користат за контрола и управување со процесот на прочистување на вода во индустријата.

Вентилите се според интернационални и домашни стандарди за третман на питка вода, применливи се за сите типови уреди: филтри, омекнувачи и деминерализатори. Направени се од специјален вид на материјал кој не корозира и секој вентил е отпорен на сите киселини и бази кои се употребуваат во третманите на вода.Ќе ви ги претставиме најприменливите модели на вентили и контролери.

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев