Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Управувачки Глави - Fleck

УПРАВУВАЧКИ ВЕНТИЛИ FLECK, ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА И ИНДУСТРИСКА УПОТРЕБА.

FLECK вентилите се произведуваат за комерцијална и индустриска примена, а можат да бидат со механичко и електронско управување. Вентилите се произведуваат за употреба во една колона или за поголеми и посложени системи на работа и со долгорочна сигурност
ја преработуваат водата.

FLECK има богата референтна листа во сферата на комерцијална примена. Со децении врвни инженери и најсовремени производни процеси доведоа до светски призната марка позната кај сите кои вршат третман на вода. FLECK нуди повеќе од 10 модели на вентили со преку 90 можни опции и повеќе од 1000 потенцијални конфигурации.

 

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев