Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

УВ стерилизатор 24 гпм

  • Шифра: 20439
  • Бренд: Аqua Win

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 24 галони во минута за Р.О. филтрирана вода. UV лампа од 2х39W, Inox304 куќиште, 2хUV баласти со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата. УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите, немаат можност за репродукција.

- Капацитет на производство: 24 gpm (90 L/min / 5400L / h) - Реверзно Осмозна Вода.
- ел. напојување: 220 VAC
- Приклучок влез/излез: 1“
- Моќност: 2х39W

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси