Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Куќишта за филтри

10", 20" куќишта со разни големини и приклучоци.

10" kukiste NPT 1/2" - 10" Куќиште за филтер со приклучок на 1/2" цевка

 10" kukiste NPT 1/2"- 10" Куќиште за филтер со приклучок на 1/2" цевка ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

10" prozirno kukiste NPT 1/2" - 10" Прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 1/2" цевка

10" Прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 1/2" цевка ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

20" kukiste NPT 3/4" - 20" SlimLine Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

20" SlimLine Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, на влез на довод и другиprocessed

20" prozirno kukiste NPT 3/4" - 20" SlimLine прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

20" SlimLine прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, на влез на довод и другиprocessed

20" kukiste BigBlue NPT 1" - 20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1"

20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1", комплет со држач за на ѕид и клуч за отварање. ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и места каде има потреба од поголема количина на вода

10" kukiste BigBlue NPT 1" - 10" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 3/4“ цевка

10" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 3/4“ цевка ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и местa каде има потреба од поголема количина на вода

BP_AW_C267 - Куќиште за мембрана

Куќиште за Р.О мембрана - стерилно

10" прозирно куќиште ATLAS 1" 3P-BFO SX-AS

10" Прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 1" цевка - ATLAS - Made in Italy, 3P-BFO SX-ASПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси