Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Филтерски Системи со кертриџ

Добредојдовте во подгрупата на производи - Филтерски системи со кертриџ! 

Зошто да изберете филтерски системи со кертриџи?

Врвен квалитет на прочистување: Системите со кертриџи се разработени со најсовремени технологии и филтери кои се специфично избрани за да го отстрануваат широкиот спектар на загадувачи во водата, вклучувајќи ги седиментите, хлорот, други нечистотии. Резултатот е чиста, освежителна вода која ја заслужувате.

Ефикасност и трајност: Кертриџите во нашите системи се дизајнирани да траат подолго и да ги задржуваат своите филтерски капацитети долго време. Ова значи дека не само што ќе имате висок квалитет на вода, туку и ќе го минимизирате трошењето и отпадот.

Лесна инсталација и одржување: Системите се интуитивно дизајнирани за лесна инсталација и одржување. Не е потребна специфична вештина за да го одржувате вашиот филтерски систем во одлична форма. Но и да немате можност сами да го одржувате системот за филтрација, нашите сервисни екипи се на Ваше располагање.

За разни потреби: Филтерските системи со кертриџи се достапни во разни конфигурации и капацитети, што ви овозможува да ги прилагодите на вашите конкретни потреби, било дека станува збор за домашна употреба, бизниси или индустриски апликации.

За здравје и екологија: Кертриџите се изработени од безбедни и еколошки прифатливи материјали, што ги чини одличен избор и за вашиот дом и за животната средина.

Тука сме да ви помогнеме да ги изберете најдобрите филтерски системи со кертриџи за вашите потреби. Влезете во светот на чистата и освежителна вода со нашите производи. Ви благодариме што ги избирате нашите решенија за прочистување на вода.

Филтер за туширање - PPSF1

Филтер за туширање - отстранува: хлор,хлороформ, железо, оксиди, вкусови, мириси и други штетни хемикалии за кожата и косата

PPSF1 - Филтер за машини за перење алишта и машини за перење садови

 Филтерско куќиште адаптирано за приклучок на машините за перење. Исполнето со полифосфати, кои ги заштитуваат машините од бигор. Лесна и практична монтажа. За одржување, само се прати количината на полифосфати во куќиштето и се дополнува по потреба.

PPCT-30 - Филтер за над садопер

Филтер за над садопер, се поврзува директно на чешмата комплет со адаптер за на чешма, куќиште и кертриџ кертриџ: Јаглен Блок филтер од коруба од кокос отстранува: хлор, песок, кал, вкусови, мириси и други штетни хемикалии...

10" Прозирно Куќиште со држач за на ѕид и клуч за отварање - приклучок на 1/2" - ECOSOFT

10" Прозирно Куќиште со држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на електрич...

10" Прозирно Куќиште со држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4" - Ecosoft

10" Прозирно Куќиште, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на електрични...

10" Бело Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2" - Ecosoft

10" Бело Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2" цевка, навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

10" Прозирно Куќиште со држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1" - Ecosoft

10" Прозирно Куќиште, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на електричните...

Anti-scale Филтер против бигор за машини за перење.

Ги заштитува грејните тела. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија и детергенти до 30%.Го подобрува квалитетот на алиштата. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.  ЕДНОСТАВНА И Б...

Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

Ги заштитува грејните тела и ја подобрува нивната ефикасност. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија до 30%. Овозможува непречено функционирање на бојлерите и грејните тела. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. ...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси