Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

BP105P - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер со пумпа

  • Шифра: 20102
  • Бренд: BP105P
  • Цена: 21.080,00 денари денари

 Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем со пумпаза под садопер, места со слаб притисок-

отстранува: хлор, бигор, азбест, ураниум, хром, олово, бакар, жива и други тешки загадувачи ...

Р.О мембрана 189 литри/ден

Работен притисок: 1 - 5 бари

димензии (cm) 37 (L) x 48(H) x 20 (W) - систем(cm) 28 (L) x 28(W) x 35 (H)

резервоар тежина: 9 kg - систем; 4 kg- резервоар

10" CB - Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос

Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос - Втор степен на реверзно осмозните системиотстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

GAC-RO105 - Зрнест активен јагленов филтер

Зрнест активен јагленов филтер со јаглен од коруба од кокос - Втор степен на реверзно осмозните системи отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

PC-RO105 - Пост јагленов in-line филтер

Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос - Петти степен на реверзно осмозните системи NSF одобрен филтер за подобрување на вкусот на водата. Наменет да отстрани мириси од стоење на водата во резервоарот

TFC Реверзно осмозна мембрана - 50gpd

TFC-50 Реверзно осмозна мембрана Ecosoft - Четврт и најважен степен на реверзно осмозните системи молекуларно отстранува бигор, олово, бакар, азбест, жива, нитрити, нитрати, ураниум, 85-99,9% од сите растворени загадувачи метали, бактерии, вируси... 

седиментен 10“ - 5 микронски филтер

10“ - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

MINER-RO105 - Минерален in-line филтер - Ecosoft

Минерален in-line филтер - Додаток или како шестти степен на реверзно осмозните системи - Ја збогатува чистата вода со најнеопходните минерали како калциум, магнезиум и врши корекција на pH вредноста

УВ стерилизатор 2 гпм

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 2 галони во минута за Р.О. филтрирана вода. UV лампа од 14W, Inox304 куќиште, UV баласт со сигнална сијаличка за состојбата на сијалицата. УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите,...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси