Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

20" prozirno kukiste NPT 3/4" - 20" SlimLine прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

  • Шифра: 20311
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 6.820,00 денари

20" SlimLine прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, на влез на довод и другиprocessed

приклучок:1/2“ или 3/4“ (влез/излез)

Работен притисок: 0,5 - 5 бари

димензии (cm) 18 (L) x 70(H) x 20 (W)

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси