Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

20" kukiste BigBlue NPT 1" - 20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 6/4“ цевка

  • Шифра: 20306
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 8.680,00 денари

20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 6/4“ цевка

ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и места каде има потреба од поголема количина на вода

приклучок: 3/4“ или 1“ (влез/излез)

Работен притисок: 0,5 - 5 бари

димензии (cm) 18 (L) x 70(H) x 20 (W)

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев