Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" прозирно куќиште ATLAS 1" 3P-BFO SX-AS

  • Шифра:
  • Бренд: ATLAS, srl Italy
  • Цена: 2.480,00 денари

10" Прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 1" цевка - ATLAS - Made in Italy, 3P-BFO SX-AS
ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

приклучок: 1“ (влез/излез)
Работен притисок: 0,5 - 5 бари
димензии (cm) 18 (L) x 30(H) x 20 (W)
тежина: 1.4 kg

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев