Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" kukiste NPT 1/2" - 10" Куќиште за филтер со приклучок на 1/2" цевка

  • Шифра: 20304
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 1.860,00 денари

 10" kukiste NPT 1/2"- 10" Куќиште за филтер со приклучок на 1/2" цевка

ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

приклучок: 1/2“ или 3/4“ (влез/излез)

Работен притисок: 0,5 - 5 баридимензии (cm) 18 (L) x 30(H) x 20 (W)

тежина: 1.4 kg

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев