ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДЕН И БЕЗГРИЖЕН ЖИВОТ

AHD - Analog High Definition - Видео Надзор

НОВО !!!

AHD - Analog High Definition. Трансмисија на HD квалитет на видео сигнал преку аналоген систем. Со овој концепт се добива висок квалитет на слика, на ниво на Мегапикселни камери преку брз аналоген сигнал. Предностите кај овој концепт се тие што ги надминуваат проблемите на каснење на сликата, како кај IP базираните мегапикселни системи, нема влијание на мрежните уреди кои може да доведат до „гушење“ на протокот во трансмисијата, бидејки AHD системот е базиран на затворен систем за видео трансмисија, како CCTV... Другата предност е цената која е поприфатлива од цената на IP решенијата за видео надзор.

 

Контактирајте не, и увидете ја разликата...

 

AHD