ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДЕН И БЕЗГРИЖЕН ЖИВОТ

Новости

B-P alarm - Бентен-Пан, спонзор на Adria Security Summit 2019

Skopje 2019 - Adria Security Summit 2019, се одржува во х. Александар Палас. Бентен-Бан, со својот оддел B-P alarm, е сребрен спонзор кој дава подршка на еден од водечките настани во сферата на обезбедувањето. Со богат распоред на дискусии и панели, голем број на експерти од меѓународната заедница со цел, споделување и надградба на знаењата и искуствата на присутните и VIP гостите. За сите заинтер...

прочитај повеќе

Jablotron во Македонија

Европскиот бренд за интелигентни Алармни Системи во Македонија. Тимови на Бентен-Пан, на почетокот на 2019г. ја поминаа обуката за инсталирање на напредните безбедносни решенија на Jablotron. Во месец Мај 2019 , Jablotron, беше официјално претставен на Македонскиот пазар, преку презентација и прослава во х. Порта во Скопје. Компаниите Паневски и Синови од Куманово иБентен-Пан од Скопје се официја...

прочитај повеќе

Топка за Гасење Пожар

Апаратот во облик на топка е апарат за гасење пожар. Едноставно, се фрла во оган и во рок од 3 секунди го гасне оганот и сите пропратни хемикалии. Кога се случува пожарот во просторија каде што нема никој, топката сама се активира кога доаѓа во контакт со оган и дава гласен звук како противпожарен аларм. Поради ваквата фукција погоден е да се стави на места склони на пожар или со потенцијал дека...

прочитај повеќе

Бентен Пан на саемот за Градежништво 2016

Бентен Пан на саемот за Градежништво 2016Тимот на Бентен-Пан, со задоволство известува дека во периодот од 01-05 март со свој штанд учествуваше на саемот на градежништво. Им благодариме на сите заинтересирани кои го посетија на нашиот штанд. Се надеваме на понатамошна успешна соработка. ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.

прочитај повеќе

AHD - Analog High Definition - Видео Надзор

НОВО !!! AHD - Analog High Definition. Трансмисија на HD квалитет на видео сигнал преку аналоген систем. Со овој концепт се добива висок квалитет на слика, на ниво на Мегапикселни камери преку брз аналоген сигнал. Предностите кај овој концепт се тие што ги надминуваат проблемите на каснење на сликата, како кај IP базираните мегапикселни системи, нема влијание на мрежните уреди кои може да доведат...

прочитај повеќе