ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДЕН И БЕЗГРИЖЕН ЖИВОТ

Производи

Производи

TAU - Мотори за Капии, Рампи...

TAU Italy, е италијанска компанија со триесет годишна традиција, но со поглед секогаш насочен кон иднината. Две генерации, на иновативна и напорна работа, прават секој производ на ТАU да биде слика на најновата софистицирана технолигија, сето тоа само со една идеа и цел: поедноставување на секојднев...

Видео Надзор

Видео надзорот е еден од најдобрите начини за заштита и превенција при несакани  настани. Клучот на добро инсталиран систем за видео надзор се состои од добра проценка, план и нивна изведба со квалитетни производи. Сето ова може да ви го понуди стручниот тим на Бентен - Пан, кој ќе ви помогне да...

Аларми и Алармни Системи

Аларми и алармни системи кои нудат заштита од кражба, напад и пожар. Поддршка преку 24-часовна техничка заштита, поврзување со мониторинг, дојава на телефон или мобилен... Бидејќи безбедноста е на прво место!  

JABLOTRON Алармни и Видео Интелигентни Системи

JABLOTRON интелигентните решенија за техничка безбедност работат на следниов начин. Погледнете го видеото за да добиете подобра претстава околу неговата примена. Бентен-Пан, е официјален партнер на Jablotron, со обучени сервисери за инсталација и одржување на JABLOTRON системите.  

Pilomat - Italy - Производи

Pilomat, Italy е високореномиран бренд во производството на висококвалитетни, решенија за контрола на сообраќај, заштита од несакани упади, антитероризам производи. Лидер во производство на Хидраулични Стопери и Командни и приклучни табли за модерни урбанистички решенија...