ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДЕН И БЕЗГРИЖЕН ЖИВОТ

Бентен Пан на саемот за Градежништво 2016

Бентен Пан на саемот за Градежништво 2016
Тимот на Бентен-Пан, со задоволство најавува дека во периодот од 01-05 март со свој штанд ќе учествува на саемот на градежништво. Сите кои пројавуваат интерес за нашите производи или услуги, се добредојдени на нашиот штанд. Однапред се радуваме на нашата средба.

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ.