Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CWG_SOFT/ VAK_25 MAXI Автоматски Компактен јонски омекнувач за вода

  • Шифра:
  • Бренд:
  • Цена: контактирај не за цена денари

Автоматски CWG Единечен омекнувач за вода, за циклусно снабдување со омекната вода, комплет со автоматска електронска управувачка глава (опции од повеќе производители) со вграден водомер, сад за солен раствор, усисна гарнитура, интерно поврзан, комплетиран, спремен за употреба

- номинален проток: 1500 Литри/час

- работен притисок: (2-6) бари
- маx. статички притисок: 10 бари
- циклусен капацитет : 90 м3 x оdH
- јонска маса: Jacobi Resinex КW8
- контролер: електронски / волуметриски
- садот за сол е интегриран во самиот омекнувач.
- влез/излез 1"
- одвод 1/2"

Таблетирана сол за јонски омекнувачи

Таблетираната сол, директно влијае на работата на јонскиот омекнувач. изборот на квалитетна таблетирана сол треба да е од големо значење за корисниците на јонски омекнувачи. Неквалитетната сол може да ја намали ефикасноста на јонскиот омекнувач и да доведе до скратување на неговиот век на траење. ...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси