ВАШ ПАРТНЕР ЗА БЕЗБЕДЕН И БЕЗГРИЖЕН ЖИВОТ
 • 13 септември 2019

  B-P alarm - Бентен-Пан, спон...

  Skopje 2019 - Adria Security Summit 2019, се одржува во х. Александар Палас. Бентен-Бан, со својот о...
 • 20 јули 2019

  Jablotron во Македонија

  Европскиот бренд за интелигентни Алармни Системи во Македонија. Тимови на Бентен-Пан, на почетокот н...
 • 21 јуни 2017

  Топка за Гасење Пожар

  Апаратот во облик на топка е апарат за гасење пожар. Едноставно, се фрла во оган и во рок од 3 секу...
 • 02 февруари 2016

  Бентен Пан на саемот за Град...

  Бентен Пан на саемот за Градежништво 2016Тимот на Бентен-Пан, со задоволство известува дека во перио...

БЕЗБЕДНОСТ ВО ВАШИОТ ДОМ

Во време на ултрабрз напредок на технологијата, молскавични промени на глобално ниво, Бентен-Пан, со своите активности, се гледа како достојна алка во синџирот на набавка на производите. Позициониран како снабдувач кој се базира пред се на темелните вредности во животот.

Чесност, Професионалност, Љубезност.

Со концепт на континуирано учење и надградување се повеќе го обезбедуваме нашето достојно место до вистинските клиенти, за кои сме нешто повеќе, од обични снабдувачи.

Бентен-Пан, ДОО Скопје е компанија која егзистира од април 2005 год, успешно се шири на Македонскиот пазар и кај клиентите остава впечаток на задоволство, доверба и сигурност за понатамошна соработка во секој од нејзините сектори.

Трите главни сектори на компанијата се:

 - Инсталација, Трговија, Сервис и Одржување на , Системи за Техничко Обезбедување - Б-П аларм
 - Инсталација, Трговија, Сервис и Одржување на , Електрични инсталации за големи корисници 
 - Инсталација, Трговија, Сервис и Одржување на Системи за Третман на Вода - Б-П Филтри