Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

УВ стерилизатор 12 гпм

  • Шифра: 20438
  • Бренд: Аqua Win

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 12 галони во минута за Р.О. филтрирана вода. UV лампа од 39W, Inox304 куќиште, UV баласт со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата. УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите, немаат можност за репродукција.

- Капацитет на производство: 12 gpm (45 L/min / 2700L / h) - Реверзно Осмозна Вода.
- ел. напојување: 220 VAC
- Приклучок влез/излез: 3/4“ или 1“
- Моќност: 39W

- UV доза >30mJ/cm2

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси