Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

 

По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором и околината.

Светскиот ден на водата се обележува секоја година на 22 Март. Оваа година, 2017 се одржува под слоганот  “Wastewater”, што во превод би значело “Отпадна вода”. Насловот не е случаен, ако се земе предвид загаденоста на водите која преовладува во светот. Трендот во Македонија не е ништо подобар, бидејќи во нашата земја отпадните води не се прочистуваат во 99% од случаевите. Кога отпадните води се испуштаат директно без прочистување истите директно ја загдуваат околината, а со тоа и изворот на вода за пиење. Ние имаме решение за овој проблем! Затоа ги покануваме сите оние кои се свесни за важноста на чистата вода да ни се придружат на штандот кој ќе биде поставен на 22 Март во период 11 часот до 14 часот пред Т.Ц. Бисер. 

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ и ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси