Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГАШ ДО СЕГА.

-       Право на СУПЕР ЦЕНА имаат следниве категории:

o   ПРАВНИ ЛИЦА СОРАБОТНИЦИ НА БЕНТЕН ПАН, во сите дејности.

o   ВРАБОТЕНИ ВО ПРАВНИТЕ ЛИЦА КОИ ИМААТ ДЕЛОВНА СОРАБОТКА СО БЕНТЕН-ПАН.

 

Доколку припаѓате во некоја од горенаведените групи и сакате да ја проверите која е СУПЕР ЦЕНАТА на Реверзно Осмозниот Систем, јавете се на 075 304 403 или 02 3128 371 или испратете ни емаил на sales@b-p.com.mk . По извршена проверка ќе бидете повратно информирани за СУПЕР ЦЕНАТА.

 

-       Испораката ќе биде по принцип на прв пријавен прв услужен. По завршување на залихи се чека нова испорака и се продолжува по списокот.

-       Моментално БЕНТЕН-ПАН, располага со залиха на Р.О. Системи, но доколку се потрошат залихите продолжуваме испорака по истата цена кон клиентите/соработниците кои се вклучиле и нарачале.

-       Клиентите може да нарачаат нов систем, за промена на стариот систем со нов, за поставување на нивна нова локација, како препорака на нивни блиски роднини и пријатели и слично.

-       Нема ограничување на количините за нарачка.

 

 

ПОВЕЌЕ ИНФОРМАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ ПО РЕГУЛАРНА ЦЕНА, МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ НА СЛЕДНИОТ ЛИНК

 

Со Почит,

Бентен-Пан, д.о.о.

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси