Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Прочистувач на воздух

Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Mi Air Purifier 2 е прочистувач на воздух изработен од врвна технологија со трослоен филтер  со што добивате чист воздух за краток врменски период и разликата можете веднаш да ја проверите преку smart уредот. Трослоен филтер Филтерот се состои од 3 нивоа на филтрација создадени од Toray EPA филтер...

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев