Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Ecosoft - Ecozon - Решение Против Бигор

 Ecozon е иновативен еколошки филтерски медиум кој што предизвикува комплексно неутрализирање на тврдите јони во водата,  развиен од Украински научници. Оваа технологија ја намалува тврдоста на водата и спречува бигорот да се акумулира на греачите и на ѕидовите на единиците за размена на топлина во котлите и бојлерите.Не содржи фосфати или полифосфати, и не предизвикува билокакви негативни влијанија на луѓето и околината.

-  Се користи за котли, болјери, греачи, сончеви колектори, машини за алишта, машини за садови...

- Го продолжува работниот век на апаратите.

-Заштедува до 20% на гас и до 30% на електрична енергија.

- Обезбедува соодветна функција на уредите за греење.

- Здраво сигурно и еколошко решение.

Механизам на работа

Ecozon e филтрациски материјал добиен со јонска размена на смола третиран со посебен фосфат, полимери и антибактериски агенси.

Ecozon додава мало количество активни  соединенија во водата. Овие соединенија спречуваат формирање на бигор во грејните тела и апарати. Активните соединенија на Ecozon само се мешаат со цврстите соли и се безбедни за здравјето на луѓето, животната средина и апаратите.

Патентираната формула на Ecozon работи на принцип на спречување на раст на кристалите од бигор, создава диспензирани јадра на кристалите од бигор и одржување на тврдите соли во растворлива состојба.

Anti-scale Филтер против бигор за машини за перење.

Ги заштитува грејните тела. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија и детергенти до 30%.Го подобрува квалитетот на алиштата. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.  ЕДНОСТАВНА И Б...

Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

Ги заштитува грејните тела и ја подобрува нивната ефикасност. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија до 30%. Овозможува непречено функционирање на бојлерите и грејните тела. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. ...

Кертриџ за Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

Се користи за промена на патронот(кертриџот) на филтерот. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство.Заштедува електрична енергија. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски производ. !!!Не е наменет за вода за пиење

Рефил полнење за две дози Ecozon филтрациски материјал за филтер против бигор за машини за перење

Се користи за дополна на филтерот за машини за перење. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство.Заштедува електрична енергија. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ и ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси