Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Диспензери со вградени филтри

Диспензери за топла, ладна  и амбиентална температура на водата - овде со вградени филтри.

Водата се филтрира на самото место за користење, со што се овозможува подобар квалитет на водата, свежа вода во секое време, заштитена од надворешни влијанија, како во диспензерите со галони на врвот.

Идеални за заштеда на места каде водата се користи во поголема количина.

Широк избор на видови на филтри кои би се вградиле. Можност за надоградба на филтрите, во секое време.

Обезбеден сервис и резервни делови...

Диспензер за топла и ладна вода WINIX Stand Alone W6D

Диспензер за Топла и Ладна Вода, Самостоечки WINIX. Наменет да се приклучи после системот за филтрирања или самостојно да ја филтрира водата (со вградување филтри во него) (види во Надградби). Ја лади и грее водата. Заштитен механизам на линијата за топла вода, кој оневозможува несакано протекување ...

Диспензер OVIO OHC-500

Самостоечки Диспензер за Топла и Ладна Вода со Модерен Тенок Дизајн кој е со можност да се вклопи на скоро секој простор. Компактниот дизајн зафаќа мал простор и е лесен за монтажа. Со вградената заштита од прегревање го штити греачот и корисниците на диспензерот. Уредот е наменет да биде приклучен ...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси