Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Диспензер за топла и ладна вода WINIX Stand Alone W6D

  • Шифра:
  • Бренд: Winix

Диспензер за Топла и Ладна Вода, Самостоечки WINIX. Наменет да се приклучи после системот за филтрирања или самостојно да ја филтрира водата (со вградување филтри во него) (види во Надградби). Ја лади и грее водата. Заштитен механизам на линијата за топла вода, кој оневозможува несакано протекување на врела вода, од страна на деца. Прекинувачи за Вклучување и Исклучуванје на Греачот за топла Вода. Ладење со компресорска единица која користи R-134а рефригерант, која овозможува побрзо ладење и до пониска температура. Потенциометар за одбирање на нивото на ладење на ладната вода. Можност за вградување филтри во самиот диспензер или да се поврзи на надворешен систем за филтрација на водата. Препорачана  комбинација со Реверзно Осмозен Систем.

-         Raboten pritisok: 0,5 – 18 bari

-         Kapacitet na Ladenje 18L/h

-         Rezervoar na ladna voda: 3,2 L

-         Temperatura na Ladenje: 4oC

-         Refrigerant type: R134a

-         Compressor brand: LG

-         Kapacitet na greenje: 8L/h

-         Rezervoar za topla voda: 2L

-         Temperatura na topla voda: 85 oC

-         Mehaničko rakuvanje na češmički

-         Broj na češmički:  x 2

-         Hot Water Safety Lock

-         Zaštita od pregrevanje na kompresorot

-         Ispust na voda od rezervoarot

-         Filter za vozduh

-         Cleancel™ antimicrobial treatment

-         Dimenzii VxŠxD (mm): 1150x300x440

-         Težina: cca 18kg

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. Отстранува: хлор,...

Ecosoft - ROBUST - Direct Flow - Реверзно Осмозен Систем

Барате, Реверзно Осмозен Систем со поголем капацитет? Сакате директно прочистена вода од Р.О. системот, без складирање во резервоарот? Имате Кафе Бар или ресторан и сакате Висококвалитетна вода за да ги изненадите Вашите гости со уникатен вкус на кафето и чајот? Коцките мраз, да се без мирис и парта...

PC-NS - Пост јагленов in-line филтер и Нано Сребро

n-Line 1CL-10 Nano-Silver Activated Carbon Filter - Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос, и Нано Сребро, како заштита од бактерии со ниска цена. отстранува: хлор, хлороформ, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

PC-RO105 - Пост јагленов in-line филтер

Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос - Петти степен на реверзно осмозните системи NSF одобрен филтер за подобрување на вкусот на водата. Наменет да отстрани мириси од стоење на водата во резервоарот

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси