Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CB-NS-10" - Aктивен јагленов блок филтер и Нано Сребро

  • Шифра: 20460
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 1.550,00 денари

10" CTO Nano-Silver Activated Carbon Filter Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос, со елементарно со функција за отстранување на Бкусови, Мириси и Хлор. Нано Сребро, како заштита од бактерии.

 

отстранува: хлор, хлороформ, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

капацитет: 7500 литри

проток: 0,75 GPM

животен век: 6-12 месеци

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев