Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Alkalen PH -Алкален филтер

  • Шифра: 20422
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 1.643,00 денари

Алкален PH in-line филтер - Додаток или како шестти степен на реверзно осмозните системи. Ја менува реверзно осмозната вода во перфектно природна алкали калциумова јонизирана вода со pH вредност од 8-9 . Алкалниот филтер ги враќа назад отсранетите јонизирани минерали како калциум, магнезиум, натриум, калиум и др. Јонизираните минерали 100% се абсорбираат во телото.

капацитет: 3000 литри,

животен век: 6-12 месеци

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев